Werkwijze

Gestreefd wordt naar een warme menselijke aanpak in een gemoedelijke sfeer in plaats van een koele en zakelijke werkwijze. Het bureel wordt bij een eerste kennismaking geheel gratis en vrijblijvend voorgesteld, ontwerpen getoond, het ontwerp- en bouwproces van A tot Z overlopen, waardoor de kandidaat-bouwer een goed idee krijgt van wat hij/zij kan verwachten. Voor aanvang van de architecturale opdracht worden duidelijke afspraken gemaakt over de juiste aard van de opdracht en de taak van alle partijen daarbij. Erelonen worden bij voorkeur uitgedrukt in forfaitaire bedragen waardoor misverstanden en vermenging van belangen uitgesloten worden.

Ook in de architectuurwereld is de computer niet meer weg te denken. Vanaf het eerste voorontwerp tot de volledig gedetailleerde uitvoeringsplannen, lastenboeken en meetstaten wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het genereren van driedimensionale beelden, overzichtelijk uitwerken van details, opmaken van gedetailleerde beschrijvingen en berekeningen, uitwerken van filmbeelden waarbij u rond of in het gebouw "wandelt", panoramische interieurbeelden waarbij u zelf interactief het interieur kunt bekijken, lichtstudies welke op een getrouwe wijze de bezonning van het gebouw of de lichtinval in het interieur op een willekeurig tijdstip van het jaar op de specifieke locatie weergeven....

Neem best kontact op vooraleer tot de aankoop van een bouwgrond of bestaand pand over te gaan. Het kan veel problemen en onnodige kosten besparen.

© Design en systeem door Bas (v2)