Wat wij nog voor u kunnen doen

3D-tekeningen van bestaande gebouwen

Een virtuele versie van uw woning, bureel, industrieel gebouw, handelspand...

Eventueel enkel het exterieur of interieur, beiden of een bepaald deel van een gebouw, afhankelijk van het beoogde doel. Dit kan gaan van toepassingen voor reclame, domotica, het verlevendigen van websites, decoratieve doeleinden... Stilstaande of bewegende beelden, eventueel interactieve beelden waarbij u virtueel door de ruimte kan wandelen.

Kleuradvies

Werken met kleuren vormt één van de meest betaalbare en eenvoudige oplossingen om verschillende sferen in een ruimte te realiseren. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van kleuren en simuleren van mogelijkheden. Daarbij wordt rekening gehouden met het psychologisch effect van kleuren. Groen, refererend naar het groen uit de natuur, kan als bv mint een verfrissend aspect toevoegen, of - als olijfgroen meer een gevoel van rust bewerkstelligen. Er is het kalmerend maar ook verkoelend effect van blauw, refererend naar de lucht en de zee en daarmee, afhankelijk van de tonaliteit, naar een gevoel van vrijheid en openheid, zekerheid, vertrouwen. Er is het stimulerende maar ook aandacht trekkende positiviteit en optimisme opwekkende effect van geel, refererend naar de zon, aanzettend tot werklust. Het ‘energieke’ ‘moed uitstralende’ ‘opstandige’ rood daar waar veel activiteit en beweging heerst. Refererend ook naar bloed, gloed, geassocieerd met snelheid (in bv auto-industrie). Het religieus meditatieve aspect van violet. De krachtige en verfijnende, ernst en autoriteit uitstralende werking van zwart, de neutraliteit van grijs waardoor het zich voor verschillende combinaties leent. De zuivere eenvoud van wit enz..

Design

Het bureel beperkt zich niet tot gebouwen. Het ontwerpen van allerhande 3-dimentionele decoratieve of gebruiksobjecten, stands, decors, behoort tot de opdracht waartoe wij ons graag met optimale inzet lenen.

© Design en systeem door Bas (v2)