Verbouwingen

Verbouwing eengezinswoning.
Het dak van de oorspronkelijk gelijkvloerse woning werd hoger opgetrokken en voorzien van een grotere hellingsgraad, waardoor een volwaardige verdieping met drie slaapkamers, badkamer en mezzanine kon worden gerealiseerd.

De oorspronkelijke sombere leefruimte met een banale vormgeving en gebrekkige lichtinval werd omgetoved tot een speelse ruimte, met overvloedige lichtinval vanuit diverse richtingen.
Door het voorzien van een vide wordt een extra dimensie gecreƫerd die de ruimten op de verschillende niveaus met mekaar verweeft.
De sobere stalen trap met deels open houten treden vormt door zijn eenvoud en strakke vormgeving een mooie eyecatcher in het interieur.De ruimte onder het bordes en trapdeel met gesloten treden fungeert als berging.
Een maximaal resultaat met een minimum aan middelen.
De soberheid en eenvoud van het concept vormt de kracht ervan. Less is more.
© Design en systeem door Bas (v2)