Woningen

De geslotenheid van de voorgevel contrasteert met de openheid aan de tuinzijde. Dit maakt het binnenkomen in deze woning tot een aangename verassing en bijzondere belevenis.
Een vide, die de verbinding realiseert met een bureel op de verdieping, en de open trap accentueren de derde dimensie en zorgen voor een boeiend spel van licht.
Kijk gerust even rond.
Voor de gelegenheid hebben we de gashaard aangestoken.
Aandacht voor licht en ruimte....


Overdekt terras en tuin worden maximaal bij de woning betrokken. De begrenzing van de woning wordt in de mate van het mogelijke aan het oog onttrokken, mede door in de vloer en achter het plafond verzonken raamstijlen en verlijming van de beglazing.
Een bureel op de verdieping staat via een vide in verbinding met de woonruimte.
De foto's werden genomen bij aanvang bewoning, nog voor de uitvoering van de schilderwerken en verschillende afwerkingen. Naarmate de tijd vordert zal de ruimte meer en meer haar potentieel prijsgeven.
De open trap bevordert de transparantie van de leefruimte en verspreiding van natuurlijk licht.
Een stenen vloer markeert de intens belopen zones. Een houten vloer werd voorzien in de rustigere zones.
Overal werd vloerverwarming voorzien.
© Design en systeem door Bas