Woningen

Meergeneratiewoning op een smal en steil aflopend perceel.
Het tekort aan parkeerruimte werd op een creatieve wijze opgelost. Een staalstructuur met looprooster overbrugt de bouwvrije strook waardoor parkeerruimte voor twee wagens ontstaat en de onderliggende ruimte natuurlijk licht ontvangt. Het concept werd wegens succes doorgetrokken bij de buurwoning
De glazen trap vormt een spilelement in de woning. In de glazen treden werden ledstrips verwerkt
Door de vide, met glazen treden en dito bordes en door de spreiding van de leefruimte over twee niveaus wordt de ruimtelijkheid aanzienlijk vergroot en een boeiende lichtinval gecreƫerd.

De woning is voorzien van een zonneboiler en fotovoltaĆÆsche zonnepanelen.
Verwarmd met aardwarmte (geothermische warmtepomp met diepteboring). E-peil 20.

Ontwerptekeningen : zie vorige pagina
© Design en systeem door Bas