Woningen

Less is more
Simplicity is the ultimate sophistication


Moderne strakke architectuur op een geaccidenteerd terrein.

Het contrast wit-zwart, massief-licht en de eenvoud in vormentaal geven aan de architectuur een krachtige uitstraling.
Een compacte woning met aandacht voor licht en ruimtelijke beleving.
in het concept werd rekening gehouden met een mogelijke uitbreiding op termijn
Animatiefilmpjes van het exterieur en interieur kunnen bekeken worden op volgende pagina's.
De luifelconstructie aan achterzijde zorgt voor de nodige beschaduwing in de zomer, zodat het risico op oververhitting wordt beperkt.
Aan de hand van bezonningssimulaties, bijvoorbeeld op de kortste en langste dag van het jaar, wordt het effect duidelijk geiïllustreerd. In de winter is de gratis zonnewarmte meer dan welkom en dit opzet wordt ook bereikt, zoals duidelijk uit de simulaties op één van volgende pagina's blijkt
© Design en systeem door Bas