Woningen

Ontwerp woning op een scherp driehoekig perceel, ingesloten tussen twee wegen.
Geselecteerd voor "Mijn Huis Mijn Architekt 2013".

Vanaf de eerste ontwerptekeningen wordt gewerkt met digitale maquettes.
In de voorontwerpfase worden reeds verschillende voorstellen van inrichting gesuggereerd.
De uitdaging is ruimte te creƫren daar waar deze slechts beperkt voorhanden is, door een maximum aan nuttige oppervlakte en beperking circulatieruimten
Het ruimtegevoel wordt bevorderd, niet door de ruimte zoveel mogelijk open te laten maar door elementen in de ruimte doelgericht te positioneren, doorkijkopeningen in wanden te voorzien, een uitgekiende natuurlijke lichtinval, buitenbegrenzingen visueel te beperken waar mogelijk en gewenst, subtiele kleuraccenten en beklemtoning van de verticale dimensie, zowel in de hoogte als in de diepte.
Foto's uitvoering zie volgende pagina.
© Design en systeem door Bas